Jobba hos Stordåhd

Skapa Stordåhd med oss

Vi söker alltid efter nya drivna och ambitiösa medarbetare. Om du tror du kan bidra till att skapa Stordåhd, hör av dig!

Vår arbetsplats

Vi på Stordåhd Kommunikation AB är drygt 20 anställda och sitter i centrala Stockholm i lokaler på Sveavägen 159. Företaget har funnits i tolv år och har AAA-certifiering (Högsta kreditvärdighet).

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll hos oss på Stordåhd Kommunikation AB. Du får arbeta med några av marknadens hetaste tidningar och sajter.

Varför jobba med oss?

  • Våra produkter, både digitalt och print, är välkända och uppskattade i sina branscher. Oavsett om du är journalist eller säljare hos oss så gör det jobbet roligare, att vi kan stå för att leverera kvalité till våra läsare.

  • Härliga kollegor. Det är viktigt för oss att alla trivs. Den som trivs gör också ett bättre jobb och det är enklare att komma upp på morgonen. Vi äter gemensamma luncher, arrangerar AW, kör säljtävlingar, sommarfest m.m.

  • Kreativt. Vi uppskattar och uppmuntrarar kreativitet i alla led i företaget. Det är så vi utvecklas och skapar Stordåhd!

  • Möjlighet att gå vidare internt inom bolaget. Många vill utvecklas och komma framåt, hos oss kan du ha en lång karriär med personlig utveckling.

Vill du jobba hos oss?

Om du är nyfiken så skicka iväg en spontanansökan. Vi söker alltid efter nya drivna och ambitiösa medarbetare. Om du tror du kan bidra till att skapa Stordåhd, hör av dig!

Lediga jobb

Vi söker nu efter en erfaren säljare

Vi söker nu en driven säljare till våra tidningar och sajter som är Sveriges ledande för bygg och stadsutveckling, infrastruktur och energi- och industrisektorn. Som säljare hos oss är din viktigaste egenskap att du är driven, streetsmart och är beredd att jobba hårt för att nå upp till ditt mål.

Är du rätt person för jobbet?