Om Stordåhd

Vår versksamhet

Starka, jordnära och hållbara​

Stordåhd Kommunikation startade verksamheten för 12 år sedan. Under dessa 12 år har vi producerat massvis med tidningar, byggt och uppdaterat våra nyhetssajter och skickat ut miljontals nyhetsbrev med målet att hela tiden ha det mest läsvärda nyhetsmaterialet inom branschmedia. Vi får ofta positiv feedback från våra läsare att vi lyckas med detta, inte alltid – allt man gör kan inte vara det bästa, men den mesta feedbacken vi får är positiv och det är vi väldigt stolta över!

Print och digitalt

Idag ger vi ut fyra tryckta tidningar, Svensk Byggtidning, Nordiska Projekt, Dagens Infrastruktur och Grönt Samhällsbyggande.

Vi driver nyhetsajterna www.svenskbyggtidning.sewww.nordiskaprojekt.se, www.dagensinfrastruktur.sewww.grontsamhallsbyggande.sewww.nyaprojekt.se.
Från varje sajt går det ut dagliga nyhetsbrev med det senaste nytt från branschen. Vi ger ut den digitala tidningen Nya Projekt i flera olika editioner mot Bygg, Energi, Industri och Infrastruktur.

Våra tidningar, nyhetssajter och nyhetsbrev har över 100 000 läsare varje månad och är väldigt uppskattade i sina branscher!

Välkommen att kontakta oss!

Verksamheten i siffror

Statistik

Producerade tidningar
1
Besökare nyhetsiter 2023
1
Publicerade artiklar 2023
1
Kreativitet
1 %